Kök

Om vi inte ändrar oss blir det ett Ikeakök. Faktum Ädel heter det. Ek och till det en mörk laminatskiva och vitt avlångt liggande kakel.
43425-46


Badrum

Så här har vi tänkt att det ska se ut. Möbeln precis som på bilden och vitt smalrandigt kakel med mörkt golv till.

43425-45

43425-44


Uppdatering - Mars

27.e mars

Äntligen fick vi bredband igen! Här kommer en uppdatering med bilder.

Nu kan man se hur det verkligen blir. Jättekul tycker jag!

Vy

Framsidan

Framsidan

Väggen mot väster

Väster

Väggen mot öster

Öster

Vår trädgård på baksidan

Trädgård

Liten Oliver hjälper pappa bygga hus under en av de sällsynt soliga dagarna i februari.

Smälter snö

Grunden där källaringången ska vara

Grund

Joakim håller smälter snö med gasol. Han är inte glad...

Smälter snö

Plattan på framsidan är klar!

Plattan

20.e mars

Ännu inget bredband så inga bilder idag heller. Bjälklaget är klart, tegelfasaden är riven och det är dax att börja resa huset. Nu får det gå undan för om 2-3 veckor kommer takstolarna om allt går som beräknat. Äntligen börjar det roliga!!

11.e mars

Sol och -7 grader. Murningen är klar. Joakim har rivit skorstenen och idag har han hjälp av Fredrik och Steffe att fortsätta riva huset.

Vi har flyttat till Kungsbacka. Där försöker vi få en fungerande telefon och bredband men vi tycks vara otursförföljda för inget fungerar och enligt teknikern har vi maximal otur med vår inkoppling då många olika saker är fel. Förhoppningsvis ordnar det sig nästa vecka och då kommer det nya bilder på huset.


6.e mars

Det händer inte mycket här på bloggen vilket beror på att vi ännu bor tillfälligt i Onsala och vi inte har vårt bredband.

Vi har extrem otur med vädret tycker jag. Visst att det är kallt och snö men detta?! Vi bor för 17 i södra sverige och ändå har det varit snö sedan i julas och nästan -20 grader kallt på natten!

Murningen går långsamt framåt, när det är riktigt kallt fryser murbruket och Joakim får göra annat. Det kommer en lastbil med material idag och förhoppningsvis blir det mildare snart. Under tiden kan Joakim laga sin bil som tycks ha gett upp för gott... Det är så festligt att bygga hus:-)